Tilbage på Nordfyn

Securia Vagt ApS er tilbage på Nordfyn, efter nogle års pause.
1 april 2020 overtager Securia Vagt opgaven med vagt- og alarmpatrulje for Nordfyns kommune, og sammen med vores bestående kunder i kommunen, vil vi være stærkt repræsenteret i området.
Securia Vagt blev stiftet i 2008 af Rasmus Ørsted og med opkøbet af Vagt Fyn i 2015 hvis rødder går helt tilbage til 1978, blev der skabet et fynsk selskab, som var et reelt alternativ til de koncernrelaterede selskaber. Volumen i de private kunder, sammen med de offentlige kunder, giver os som sikkerhedsleverandør en mulighed for, at kunne tilbyde den bedste service og til en fornuftig investering også, udtaler Rasmus Ørsted direktør i Securia Vagt.

En model som vi ønsker at implementere i Nordfyns kommune, er den gamle model hvor vagten indgår som den lokale vagtmand, som bor i området. Med den lokale kontakt og følingen med hvilke services der er behov for i området, vil kunderne opleve en tættere dialog i hverdagen. Vores egne udviklede CCTV master som vi kan benytte til video overvågning af udsatte områder, byggepladser o lign. vil naturligvis kunne tilbydes i området.
Som en ekstra service udstyrer vi alle vagtbilerne med hjertestartere som er til gavn for alle borger. Securia Vagt vægter er uddannet til at håndtere disse.