Securia Mobilvagt er en mobilsikring som er velegnet til byggepladser, events, stillads-arbejde, festivaller, større plantager og bilhuse/forhandlere. Vores unikke løsninger kan flyttes efter behov og kan derfor altid placeres præcist i det mest udsatte område.

Konstant overvågning

Vi kan overvåge vores projekter 24/7 og rykke ud indenfor 15 min.

Bevægelses sensor

Opstår pludselige bevægelser, opfanger vores kameraer det.

Placeres over alt

Masten kan opstilles til store og små arrangementer.

Video arkiv

Vi kan gemme klip i vores arkiv, op til 12 måneder.

Undgå tyveri og hærværk med mobil overvågning

Tyverier og hærværk på byggepladser, festivaller, store plantager og bilforhandlere, er efterhånden meget udbredt, og kan koste både tid og penge for bygherre, entreprenør og arrangører. Det er meget almindeligt at der kan være ét område som er særlig sårbart i én periode og et andet området i en anden periode. Det kan gøre det ekstra vanskelig at sikre fx. byggepladsen når behovet for sikring flytter sig rundt. En simpel og meget effektiv måde at områdesikre byggepladser er med mobilovervågningsmaster.

Lave omkostninger med mobilvagt

Med en mobilvagt løsning kan du spare mange penge, i forhold til det normale vagtrundering. Kommer der ubudne gæster på det overvåget område, kan vi varsle med lys og informerer dem, gennem højttalere. Hjælper dette ikke, kan vagterne få øjeblikkeligt besked, og rykke ind. Fordi det ofte ikke bliver nødvendigt at tilkalde vagtpersonale, kan omkostningerne holdes nede og I undgår indbrud og hærværk.

Da Mobilvagt er en stor og omfattende service hos Securia Vagt har vi valgt at lave en særskilt hjemmeside.

For at vide mere om Mobilvagt, tryk venligst på knappen nedeunder.

Før mig til mobilvagt